Elnur Dadashli Konu tarihi: 22 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 22 Aralık 2013 Salam qardaslar.komputerimde praoblem cixib internete gire bilmirem ekrajin asagisinda nida isaresi var nece duzeldim?operatora zeng vurdum diyir dns-er silinib ama telnen girmey olur kompnan yox men dns leri kompa nece yazim? dns kodlarin bilirem ama kompa yaza bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 win7 də dns aztelekom provayder üçün dns yazmışam.Bu dns-ləri modemədədə yazmaq olar istəsən onuda göstərə bilərəm modemə dns yazmaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 qardas birinci linkdeki vidodaki kimi eledim,yene alinmadi.asqida nida isaresi qalib... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 Əgər telefonla girə bilirsənsə deməli problem modemlik deyil.Sistemi CCleaner ilə təmizlə antivurusu söndür,Brandmauer aktivdisə onuda deaktiv et .Bütün bunları etdikdən sonra kompütere peruzaqruzka ver yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 modemi resetledik,alaydan ustanovka etdik duzeldi.saq olun.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.