Röyal Babayev Konu tarihi: 22 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 22 Aralık 2013 Salam. Telefonumu model koduna qoymuşdum, 5-6 dəfə səhv yazdım, indi gmail istəyir wi-fi də qoşulu deyil. Necə açım? Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 içindəki simkartda internet açıqdı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 Simkart`da yox, telefonun özündə simkartın internetini açmalısan. Məndə açmamışam. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 əgər simkartda internet açıq olsaydı nəsə eləmək olardı.gmaili yazıb yoxlamısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2013 Olmur. Formatı necə edirlər? Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALISAFA Mesaj tarihi: 24 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2013 SALAM modeli yaz zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 24 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2013 Ehtiyac yoxdur, artıq formatladım, mövzu 1 dəqiqəyə silinəcək. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.