mensurqulami Konu tarihi: 23 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 23 Aralık 2013 Salam,Mən Bu forumda yeni üzvlərdənəm.Mənə bir mövzu maraqlıdır. İntellektual yarışlarda məsələn LG bilik akademiyası və ya Xəmsədə hansı sistemlər tətbiq olunur və ya programlar.Məsələn Lg Bilik Akademiyasında Aparıcı sual verdikdən sonra CAVAB VER düyməsi görünür kim birinci basıbsa,Aparıcıya o xəbər verilir və o da həmin iştirakçıdan soruşur.Mən də bu programı bilmək istəyirəm. Ya da ki Xəmsədə yenə düymə sistemi tətbiq olunur.Bunu hardan öyrənə bilərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 23 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2013 Salam. Xoş gəldin. Xüsusi proqramçılar vasitəsilə yazılmış proqramlardır. Cihazlar tcp/ip protokolu altında çox vaxt bu iş görülür. Server həmin aparıcıdakı tablet istifadəçilərdəki klient tabletlərdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 23 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2013 Asef, qaqaş kiminsə cavabını təsdiqləməyə ehtiyac yoxdur, əgər səndə nəsə bilirsənsə yaz, bilmirsənsə yazma. Xəbərdarlıq edirəm. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mensurqulami Mesaj tarihi: 23 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2013 Mən PRogramlaşdırma dillərini bilmirəm.Xahiş edirəm mənə başlamaq üçün bir yol göstərin ki,bunu yarada bilim.Və ya mümkün bir program varsa,göstərin xahiş edirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2013 mövzuda lazımsız cavablar silindi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 24 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2013 Salam. O necə deyəllər sənin seçimindi. Hal-hazırda normal danışıq dili kimi yayılıblar. Sənə hansı rahat olacaqsa onu öyrən. 1) Əgər sırf Mobil cihazlar üçün proqramlar yazacaqsansa Java dilini + Android SDK və iOS SDK ilə. 2) Yox ümümi hamsı bir yerd istətirsənsə .NET dilini öyrənə bilərsən. Visual Studio olaraq axtara bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.