Jump to content
Forum Windows-az.com

Windowsxp XP -də vaxt və zaman problemi


busuper

Recommended Posts

salam dostlar, mende son gunler kompyuterde bele bir problem yaranıb? Kompyuteri hər dəfə açanda BİOS-dan zamanı, vaxtı düzəltək məsləhət görülür. Yəni ki, həm saat səhv olur, həm də zaman tarixi məsələn, 2013-2051 və sairə olur.duzeldirem sonra komp acilir ishlerimi gorurem baglayiram kompu, amma novbeti defe yeniden acanda yene eyni prosesler bash verir, bu problem nədən olar?

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda
Guest DoN Vito Corleone

qaqaw bu problem yalniz ve yalniz 1 weyden ola biler oda ana platanin uzerindeki kicik batarkadan...Batareyka uje vaxtini bitirib deyene her defe yadda saxlaya bilmir melumatlari her kampyuteri sondurende kampyuter zbor sonur yeniki urek feaiyeti dayanir loru dilde desek....

Link to comment
Share on other sites

Guest DoN Vito Corleone

ataw sen ozun deyiwmek isteyirsense ehtiyatli ol batareykani cixartanda ana platanin hansisa sxemasina ve yaxudda diyotuna zerer verersen en salamati kampyuterin ozunu bow bidene prasoosru loru dilde desek tek qutusunu wunurlarini cixart apar yaxinda olan bawi cixan ve yaxudda ustanin yanina 3-5 azn civarinda pul odeyib sag salamat prosessorunu sagalda bilersen :)

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...