VahidoV Konu tarihi: 23 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 23 Aralık 2013 Salam.Men silinmis faillerin geri qaytarilmasina aid olan burdaki butun movzulalra diqqet etdim.Hetda ozumde bele bir movzu ne vaxtsa acmisdim.Amma mene ele bir proqram lazimdir ki,hamisin yox sadece silinmis AMR formatli ses yazmalari geri qaytarim.Proqramlarda baxmisam.Bilirem ki orada istediyin formati secirsen geri qaytarir.Amma hec birinde bu AMR formatin gormedim.File Scavenger-de var. bu da cox keyfiyyetsiz proqramdir.Active@ Partition Recovery Enterprise bu proqramda ise hemen formati yoxdur.Kim bu haqqda ne komek ede biler?Zehmet deyilse tebii ki. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 23 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2013 Salam. Mən 2 proqrm istifadə edirəm mənə görə ən yaxşısı bunlardır. 1. R-Studio 2. O&O DiskRecovery 2-ci sənin sualına görədir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 23 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2013 Zairov,Sag ol qaqas.Rahat proqrmalardir? 2-ci linki yuklem olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 23 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2013 Hə rahatdır. 1 ci uzun dərədir. Çox vaxt aparır. Əsasən mən onu zədələnmiş HDD üçün istifadə edirəm. Çünkü yerə düşəndə patriotlar qarışır. Amma 2-ci idealdır. Hamı rahat istifadə edə bilər. O proqramı Foto Studiolar daha çox istifadə edir. Mənə onlar məsləhət görüb. Linki dəyişdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 23 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2013 Zairov,Sen verdiyin proqrmalrin her birin yoxladim.Normal isleyir.Amma AMR fomrati yoxdur onda geri qaytarmaga hec birinde yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2013 bura baxmısan yoxlamısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.