Ezio Auditoro Konu tarihi: 28 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 28 Aralık 2013 Deməli əziz adminlər mənin bir neçə həftə əvvəl Nvidia Geforce 610 markalı vgam yanmışdı.Dünən gedib yenədə vgamı Nvidia Geforce 610la dəyişdim.İndi sizə 2 sualım var: Vga niyə yanır?Birdə ki, yenədə həmin yanan VGA nın təzəsindən qoyduğum üçün onun yanma ehtimalı çoxdurmu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 sende notebook-dur yoxsa PC qardas? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 Aleykum SALAM qaqaş problemini tək adminlərə deyil ümumi sayt heyyətinə ünvanla burda hamı əlindən gələn köməkliyi edir şərt admin olmaq deyil heç kimin zəhmətin yerə vurmayaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 ... kompyuter işlək halda vga-nı çıxararsansa yanar... ...ups işlətmirsənsə,elektrik cərəyanı artarsa yana bilər... ...çox qızarsa yanar...qızmağın səbəbləri çox olur...gücə salmaq,ağır oyunları fasiləsiz oynamaq və s. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 Tanner:Admin dedikdə hamını nəzərdə tuturdum. Kamran:Bəs onda güclü oyunları fasiləsiz oynaya bilmərəm?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 qardas ne haydir,oyun oynayanda arada bir yarim saat,bir saat ara vere bilmirsen??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 Əsasən yox.Bəs onda bu oyun xəstələri səhərdən axşama kimi oyun oynayırlar onda necə olsun Elnur qaqaş! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 qardas yuxaridada deyildiyi kimi,VGA-nin yanma sebeblerinden biri ola biler ki,siz aqir oyunlari fasilesiz oynayasiz...amma yenede deyirem calisin fasile yaratmaqi bacarin...oyunlarla basinizi cox xarab etmeyin,nese proqram filan oyrenin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 Məsləhətlərinə görə sağol qaqaş.Onsuzda sadəcə oyun oynamıram proqramlarla da maraqlanıram əgər maraqlanmasaydım bu saytda olmazdım.Hansısa oyun saytında qeydiyyatda olardım.Bir də qaqaş 2-ci sualıma cvb verə bilərsən? Cavab verin zəhmət olmasa 2-ci suala Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 eger qardas komda bir problem yoxdursa mence niye yansin ki?INSALLAH yanmaz...birde men yuxarida qardas sene qardas yana meslehet verdim,basqa cur qebul etme... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2013 yanma səbəbləri:vişığın artıb azalmasına görə, blokpitaniyanın zəif olmasına görə.ağır qrafikalı nəsə olanda vga gücə düşür və yanır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.