aga hesenov Konu tarihi: 29 Aralık 2013 Paylaş Konu tarihi: 29 Aralık 2013 Salamlar mende bele bir prablem var internet gelir ya suret resqi awagu duwur birden qalxir cox vaxtda internet resqi gedib gelir buda eziyyetlidi online oyunlar oynuya bilmirem neden ola biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 Salam. Ola bilsin 1. telefon xətdindən 2. splitteri düz qoşmayanda. Zəng gələn kimi atır internet. 3. Modemdə nasazlıq. 4. SuperOnline da təmir işləri. 5. Kompyuterə gedən kabeldə nasazlıq olar bilər. Bu yuxarıda yazdıqlarım hamısı problemsiz düzgün işlyirsə. Ola bilsin PC driverdindəndi yenilə hər ehtimala qarşı. Modemədə reset at yoxla. Cavabı bildirərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 bu problem 1aydan coxdu mende yaranib hellli helede tapa bilmemiwem. 1.mende ele duwunurem atese zeng vurum prosda ne diyim onu bilmirem)?? 2.splinter ag karopkaya diyirsen? esas kabel birlewir ayrilir telnen modeme. ? 3.inaniram modemde nazazliq olsun 4.1aydan cix duwunmuremki temir qurtarmasin. 5.onuda ola bilmez. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 SALAM dost mende o tplinkden idi pravdirlar eyni sozleri deyirdiler splitrdan nebilim snurdan falan filan men modermi deysenden sonra problem hel olundu sen deyin problemler eyni ile mende olurdu bezirdim konkret modermdendi oncun deyis ve daha yaxsni al meslehet kimi 3 qanadli al super di problem hel oluncaq /// bide hansi pravdirdi azstarnt deyil tesdufen )) sende erorlar coxdu cox gumanki modermdendi deyis . p.s ping provdrda denen oyun rejimne salsin 2 uploed ve dowloand normal deyil sen tezesni al mesle hel olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 mende modem TP-LINK 8816 modemdi 2 ile yaxindi mendedi heleki iwdiyir, elnur senun fikrince modemden ola biler? hm pul yoxdu modeme ((( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 qaqa 10000000% di niyye eminem hemin tplink mende ele 2 3 il getti duzu 1 2 defde yere dusmudu falan ama men yuz faiz eminem he alanda 99 azn lik var 3 qanadli mesleni kokunden hel edirsen ki men alanda 99 azn idi indi bilrrem yeqin duser al olanda 300 mbps supertdi problem hel oluncaq hemdeki o tplinkde eger sen oyun oynayirsansa basqa wirfile girse oyun qirlacaq ama men sende dedyimde bu problem olmur 100% modermdi qaqa .tsk My Webpage bundandi mende Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 bunu muveqqeti duzeltmey olmaz? menim o qeder pulum yoxduye modeme verim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 aga hesenov TP-LINK 8816 üçün gərək proşivka yükləyib yoxlaysan.8816 da bunu sınaqdan keçirmişəm və alınıb.Problem bu idi ki,youtube baxarkən təxminən 5dəq sonra modemdə donma olurdu ,modemin ışıqları yanırdı amma internet olmurdu . Amma qeyd edim ki proşivka yükləndikdən sonra modemin nastroykası silinir yenidən modemi nastroyka etmək lazımdır.Modemi nastroyka etməyi bacarırsanmı?Provayderin hansıdır? Bu da prowivka fayillari hansı uyğun gəlirsə yüklə qaydası şəkildə göstərilib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 senedeqalmaz zehmet olmasa projifkanin aciqlamasin vererdinde izahat ne iwe yarayir ne meqsedle isdifade edilir filan. modem axirinci defe 2il evvel nastroyka elemiwem yaddan cixib uje men o saytda menim modemime uygun prowifqa tapa bilmedim nese yukleme linkini gormedim menim modemime aid. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 proşivkanı sadə dildə desək sistemin yenilənməsi kimi məsələn əgər sistemin 3-cü versiyası 2010 cu ildə buraxılıbsa 2011 ci ildə 3.1 versiyası cıxıbsa sistemdə nəsə problem olsa bu yeni versiyanı yükləməklə bəzən problemi həll etmək olur .Bu əasən D-Link tipli modemlərdə daha çox olur .TP-LİNK 8816-nın bütün proşivkalrı var göstərdiyim sıyahıda sadəcə modemin arxasında olan kağızın üzərində hamsı yazılıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2013 birde zehmet olmasa modemin natroyka videosu vererdizde yadimdan cixib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 yukledim atdimda qurdum ama nastroyka zad ismedi tezden. ama problem helede davam edir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 Sən gərək modemi reset edib yenidən nastroyka edəsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 aga hesenov..... ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2013 qaqa problemi sene dedeim ins olanda alarsan nastroyka zad bos seydi men ele ne qeder qulag asdim sen dediyimi ele ins hel edrsen provedra deyrsen oyun rejimne de salsin ping 15 zad qalxacaq qweng oyna fsyo 10000 faiz dedeyim kimidi problem he sene reset deyrl duzdu men etmisem 2 defe yene eyni problem olub nebilib yaxsi olar ins Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 ELNUR ORDUBADLI. getdim teze modemde aldim kabelleri hamsin deyiwdim prablem helede quvvededi neyniyim indi bawim xerab olub uje Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2014 evdə parelel və ya distosyonu telefonun varmı ?birdə ki birinci cəkdiyin şəkili yəni modemin statusunu birdə çəkə bilərsənmi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 hamidan xaiw edirem artiq derecede 1aydan coxdu davam edir bu prablem hel yolunu helede tapa bilmirem komey edin. tp-link.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 aga hesenov bu ne modemdendi nedeki telefon xetdinen men baxdim senin telefon xetdin yaxsidi heta menimkinden senin provayderin hansidi Wireless sebekesi ile yoxlamisan ? ondada bele olur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 qaqa baxdim axi hamsi yaxsdi sende belki provedrda problem cunki error ve xet normldi amma suret uploed 1 az pisdi yeqinki oda provedrdi bide moderm deyismisen orda error cvc yoxdu demek duzelib men bildyimi deyrem ...duzeler ins p.s sen 1 ci sekile bax cvc 83 du indi ise 0 di ferq edib/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 menim pravayderim super onlinedi olarinda bawin xerab elemiwem uje gunde ne qeder zeng vuramsa taniyirlar meni. olardi diyirki bizdiy deyil ne qeder oturub axdarirlar eliyirler diyirki bizden size 4mb rahat gelir hec bir problem yoxdu mende diremki axi gelmir hecne yoxdu diyir uje o sizdendi direm ay insan ne menden herwey elemiwemee wunur modem her wey deyiwmiwem xeyri yoxdi neyniyim sen di eliyim diyirki bilmirem. bes men hardan bilim oturub gozdemeynen duzelmir uje 1aydan coxdu gozdurem heleki bir wey yoxdu./ KIMINSE NESE BAWQA TEKLIFI VARSA DESINDE BEKE WINDOWSDANDI NESE ELEMEY LAZIMDI HE? day bawimi itirmiwem axirda dama cixib elimde antane interneti ozum qebul eliciyem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 Evdə parelel və ya distosyonu telefonun varmı ? Xəttin göstəriciləri isə super olmasada yaxşıdır.Birdə əsas ats-lə sizin evin arasında təxminən nə qədər məsafə var?Bu suallara dəqiq cavab ver məndə bildiyim qədər sənə kömək edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 evde elbetdeki telefon var splitderden biri tele gelir biride modeme. spilterden cixardim wunuru pramoy modeme salib yoxladim yene eyni weydi ,,atesideki deqiq bilmirem maraqlanib yazaram axwam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2014 aga hesenov sen 1000 manatda xerclesen o duzelen deyil menim ilk provayderimde SOL senin prablemlerivi mende yasamisham 3-5 ay ela isledi sora gicledi 30 metir sunur alib blokda yeni kabelle yenisini cekdirdim duzelmedi SOL vudum bir birine ATS gic eledim SOLda olan texniki servisdeki oglanan davam dushdu axiri 3 ay odemedim pulu ve ayirdilar sora Internetde axtarish etdim ve Eurosel adli provayderin sayti cixdi qarsime ve butum problemim duzeldi 20 AZN 6mb) 23azn 6mb) 25 azn 10mb) cox eladi indi men 20 azn lik tarifeyem amma eve 7007 suret gelir herkese tovsiye edirem bu provayderde qirilma texniki nasazliq deye bir sey yoxdu hetda zeng eden kimi durusen yaniki sikayet yoxdu yoxsa solda 10 dk dusursen http://eurosel.az/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 10 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2014 indide pravayderimi deyiwim?(( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.