Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 10 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2014 CAN qardas oxdum o dediklerin mende olub bildyimde dedim sene provedrlar hamsi yalan deyr onlarki puldu yanliz mende azstrnetdi mende bezdrmisdim ama modermi eynile se dedyin kimi olmusdu ve duzedi .ins duzeler / Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 10 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2014 Ats ilə ev arasında məsafə 2 km dən artıqdırsa sürətini 4 mbdan 2 mb et yoxla.Çünki uzaq məsafələrdə adi telefon kabelərində sürət ötürmə qabiliyəti az olur .Sürət telefon xəttinin uzaqlıq məsafəsindən,naqilin en kəsiyinin sahəsindən aslıdır.azeronline provayderinə gəlincə isə mənbilən bu elədə zəif provayder deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 10 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2014 senedeqalmaz indi neyniyim kime zeng vurum derdimi diyim. ya eurocele kecim ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 10 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2014 Ats -lə ev arasındakı məsafəni dəqiqləşdirə bilmirsənsə Provayderi dəyiş yoxla.Çünki xəttinin göstəriciləri pis deyil.Bundanan qat qat aşağı göstəriçilərlə internet işlədənlər var.Provayderlərədə inanmaq olmur görürsənki abonent yığır amma ümümi ayrılmış sürəti artırmir loru dildə desək əgər 1 krantdan 5 nəfər su içirdisə indi həmin krantdan 15 nəfər su içir amma suyun həcmi əvvəlkidi.Qardaş bunuda yoxla artıq pul verib əziyyət çəkməkdənsə provayderi dəyişib nəticəni öyrənmək daha yaxxşı olardı.Mənim özümçündə maraqlıdır demək olar ki ilk dəfədi belə halla rastlaşıram düzdür belə problemlər olub problem ya xəttdən olub ya da modemdə amma sən modemi dəyişmisən xəttindəki yaxşıdır qalır provayder Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 10 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2014 qaqaw biz nizami metrosunda 2tin yuxarda qaliriq ates ise yasamaldadi arasinda day bilmirem ne qeder mesafe var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 11 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2014 Provayderi dəyiş yoxla bu variantıda sınaqdan keçir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 11 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2014 aga hesenov Superonline adami hetaydan ve internetden bezdirir senin basiva gelen menede gelib pb oynaya bilmirdim teztez atirdi ele olurduki saatlarla gunlerle net olmurdu Eurosele kecenen sora butub derdim getdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 11 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2014 goreyde INSALLAH deyiwerem deyiwen kimi xeber eliciyem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.