eltun1998 Konu tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 1 Ocak 2014 MEne bu haqda melumat lazımdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 digər oyunçuları divarın araxasından görmək üçün Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasin57 Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Rəqibin harada olduğunu görmək üçün Buda məndən sənə hədiyyə: Sənə Point Blank Turkiyədə wallhack sayti verirem buyur Wallhack burdan əldə edə bilərsən. Ən axırıncı wallhacki yüklə Dll faylınıda Point Blank papkasına at Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater-Anar Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Wallhack işledende bana düşür ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltun1998 Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 walhack lazım deyil sadece soruşdum ki görək nədir.Men üallhack islətmirəm... elə yalnız divarın dalını görmək mümkündü bununla? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 beli bir nov hiledi sen reqiblerini gorursen onlar ise seni gormur ve bunun neticesinde senin oyunda qalib gelmeyin ehtimali cox olur olardan usdun olursan. meslehet gormezdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 müxtəlif funksiyalı olanları da var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltun1998 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 məlumata görə sağolun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 dəyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.