KymaR_ Konu tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 1 Ocak 2014 Salam men R.G Mexanik verisasi olan Battlefield 3 yukledim ama oyun acilanda bu cur qalir video kimi ama acilmir bu nedendir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Vallah bu oyunla tanis deyilem sexsen men.amma bezi suallari vermek isteyirem sene qardas.butun oyunlarda bele olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 yox men evvel bunu oynuyurdu format verdim deye silindi evvel yuklediyim bilmirem hansidi bunda bele oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 sistemin nece bit-dir?yeni bu oyun senin sistemine uyqun geldiyinden eminsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Windows 7 Ultimate x64 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 turk forumlarindan bele bir cozum tapdim...bilmirem yoxla gor nece olur???ele turkcede yaziram...neticeni mutleq yaz... 1- Battlefield ı açıyosun 2- Malum oyun windows 7 ve vista uyumlu ama windows 7 tüm oyunları xp service pack 3 ten açıyor normalde bildiğimiz üzre battlefield 3 xp ye uyumlu deil ama bizim windows 7 yüklü bilgisayarımız xp sp3 gibi açıyor.. Şimdi bunu düzeltcez Battlefield 3 simgesini sağ tıklayıp özellikler diyoruz burdan uyumluluk tıklıyoruz ( pencerenin üstünde uyumluluk seçeneği var ) muhtemelen xp service pack3 ayarlıdır ordaki tiki tıklıyoruz ve uyumluluğu windows 7 yapıyoruz..işte bu kadar basit.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 bunada baxmisam xp uzerinde deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 onda VGA driverini yenile... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 vga driverini en axrincisini yuklemiwem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 oyun onda senin sistemine uyqun deyil yeqin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 meselen neyi uygun deyil? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 meselen:ola biler ki,oyun 32 bit sistemlik olsun,sendese 64-dur.ola biler oyun senin vga-la uyqun gelmesin.yeni umumi parametirler asaqi-yuxari olsun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2014 başqa crack yaz yoxla gör Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 Elnur Dadashli mence 32biy yada 64 bit ferqi yoxdu vga hd 7950 di mence artiqlamasiyla bes edir processor i5 RΣD DΣMθN crack tapa biliremki ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 bunu yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 RΣD DΣMθN artig hell etdim tesekkur bes multiplayer ucun crack bilirsen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 KumaR nece hell etdin??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 Elnur Dadashli oyunun eng versiasini yazmiwdim ustanovka edende seside yazilarida rus versiasi yazdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.