Hacker-8km Konu tarihi: 2 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 2 Ocak 2014 herkese salamlar. demeli bele notbuku farmat eledim acilana yaxin goy ekran problemi gelir. stop 0x000000c2. onuda deyimki bu kod gelennen 3 defe farmat eledim xeyri yoxdu. yenede goy ekran gelir. 15 defe goy ekran gelir perezaqruzka olunur axirda raboci stol acilir. neden ola biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 Hansisa driver duzgun yazilmayib sizde sistem xp-dir yoxsa windows 7 ? Qardawim Rusca bilirsense burda herwey teferrufati ile aydin wekilde yazilib...Причина STOP 0x000000C2. Анализ. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 windows 7 yazmisam. hem diskle hemde fleska ile. yenede eyni osibkani verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 ...Salam... ...ola bilerki yazdigin sistemde problem var... Hacker-8km bu xebere bax belke bu komey oldu windows-az.com Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 mövzu bölməsi düzgün deyil düzəliş edirəm. ramdan ya da hdd-dandı.2 dənə ram varsa ayrı ayrı taxmaqla yoxla.məndə də eyni problem idi 1 ay bundan qabaq hdd-dan oldu dəyişdim hər şey düzəldi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 qardas notbukdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 qardaş məndə onu deyirəm. notebokun parametrləri nədi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 PARAMETRE NE DEXLISI VARKI Cpu-core i3/ 1.8 ghz Ram-4gb Vga-1gb Hdd-320 gb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 başqa sistemlərdə də yoxlamısansa eyni oşibka verirsə hdd-dandı hddnı dəyiş.və vaxtında şəxsi şeyləri köçürt başqa hdd-ya. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 ferqli farmat disklerle yoxladim hamsindada eyni osibkani gosterir. ama onuda deyimki 10-15 defe perezaqruzka olunur arada bir oz ozune acilir. onuda deyimki format olunnan sora yaxsi isliyir notbuk ama drayverleri yazannan sora basdiyir goy ekran vermeye Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 onda driverləri yazma sistemə obnavleniya ver.hər şey düzələcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 neter verim obnovlenya gerek internet olsun axi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 internetin olması üçün 1 dənə vi fi driverini yaz.sonra obnavleniya ver. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 elit killer-sen dediylrini eledim alinmadi yene Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 internet gəlmədi yoxsa necə? yoxsa həmin oşibkanı verdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.