xelilovfuad1977 Konu tarihi: 2 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 2 Ocak 2014 salam dostlar men kom. windows da sehfler var amma tapa bilmirem ne edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 ...birbaşa , yəni necə ?...formatla birlikdə ?...yəni format edəib qurtaran kimi kompyuterə office 2013-də avtomatik yüklənmiş olsun ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xelilovfuad1977 Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 evele salam.cox sag ol ki bu suali cavablandirdin men burdan bir fail tapip yukleyirem amma kom. onu oxumur. demek isteyirem ki ,hazir link olsun yuklemeye eger mumkunse.evelceden tesekkur edirem. windows 8x32 yazmisam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2014 qaqa sən dəqiq nə istəyirsənsə yaz bura bilək ətraflı yaz.Officce 2013 istəyirsənsə saytda var.istəsən link verək. başqa nə istəyirsənsə yaz çünki mövzu qaydalara uyğun olmadığından silinəcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xelilovfuad1977 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 yuklemek ucun link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 buyur yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xelilovfuad1977 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 yukledi amma deyirki arxivde zedelenme ve ya sehflik var ne edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 3.82gb-dı yaddaşı faylın hamısını yüklədin?sənin winrar proqramın yaxşı deyil özündəki vinrarı sil unistall tolla sonra bunu yüklə özünə ustanovka elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xelilovfuad1977 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 demeli bele men yukleme link ne geldim orda 15,54 kb yazib onu yukledim acib qalanin yuklemek isteyende yazir ki arxiv zedelidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 burdan yüklə gör alınır.sən deyəsən o birini axıra qədər yükləməmisən.ona görə helə alınır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xelilovfuad1977 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 yene alinmadi deyir fal ya zedelenib yada uygun farmat deyil winrar yukledim yene ele deyir beleke menim windows nese sehf var varsada nece duzeldim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 bəli sənin sistemdədir problem təmiz sistem yazmaq lazımdır. tam format eləmək lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xelilovfuad1977 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 menim kom.da windows 8 di 1 video kart(nvidia GeForce 9400) 1,3 ram. Intel® Pentium® 4CPU 2,66GHz-2,7GHZ hansi sistemi yazsam daha ranhat isleyer Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 8 işlədirəm məndə sən 32 bitlik yaz helə 8 istəsən təmiz sistem verərəm sənə.linkini yəni ki. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xelilovfuad1977 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 cox sevinerdim mene sistem oxuyuculari yazmagada komek etseniz cox yaxsi olardi men cox cetinlik cekirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 ...yüklədiyin faylın həcmi nə qədərdir ?...yəni səndə office 2013 yüklənib və kompyuterə düşüb...kompyuterdə həmin faylın üzərində sağı basıb svoystvaya gir...orda həcm nə qədər göstərir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xelilovfuad1977 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2014 kamran qaqas bilirsen necedi yukleme linki 15,78 kb deyil meselen geldin onun uzerine yukledin sonra onu acib proqrami yuklemelisende ele deyil mende yukleyirem rar formada 15,78mes. onu acib ardin yuklemek isteyirem deyir zedeli faildi.amma basqa yerlerden yukleme aparanda faili bir basa nece mb disa elede yukleyir. belke team kodun verim bele komek edesen kimse komek ede biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xelilovfuad1977 Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 təşəkkürlər hamıya axır kı düzəldi yardımlara gorə çox çox sağ olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 halal xoşun olsun necə düzəldiyini də yaz bura bilməyənlər bilsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xelilovfuad1977 Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 onun üçün yeni başlıq açım yoxsa elə burda yazım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.