Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 Aqil men tam seninle razyam amma men heckesi tehqir etmisem olsa da bu men bura yaymisamki sexsye yazmisam vessalam heckimi tehqi etmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 ELNUR ORDUBADLI. Düzəm Düz narahat olma....Qoy Düzgün olmayanlar düz olsunlar!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 Elnur eger bu messeleye gore seni ban etse idim indi saytda olmazdin men edaletli qerar verdim ve seni haqli cixartdim kef ele ama kicik bir osibkani tutsam ban edecem ugurlar movzunuda baglayin artiq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 ...Mövzu bağlanır... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2014 He bu arada kimse menim heyyetimden her hansi bir statuslu istifadecini cixartmaq haqqinda mesaj yazmasin hemin sexside saytdan qovacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.