xelilovfuad1977 Konu tarihi: 5 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 5 Ocak 2014 salam mən azəri font mega yukledim menə sual verdi ki NET Framewok 3.5 (NET 2.0 və 3.0 yandir ) bunu necə edim bunu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Bunu yüklə Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xelilovfuad1977 Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 cox sağ olun teşekkür edirem yukledim qardas amma deyir bu fail var yene hemin sey oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 burdan yüklə ustanovka elə düzələcək.olmasa sistemə obnavleniya ver və orda sənə göstərəcək ancaq onu seç və ustanovka elə. ustanovkadan sonra perezagruzka ver kompa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xelilovfuad1977 Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 əla duzəldi təşəkkür edirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 halal xoşun olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.