Sefa Aslanov Konu tarihi: 5 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 5 Ocak 2014 Salamun Aleykum qardaşlar mənə sizin köməyiniz lazımdı demək mənim komputerimdə belə bir problem yaranıb Şəkildəki kimi komputeri formatda etdim düzəlmədi vastavleniya sistema da etdim düzəlmədi abnavleniya da verdim olmadı..bu nədən olar?xaiş edirəm kömək edinda.. Öncədən Təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 ...hdd problem var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Kamran qaqa duzeltmek mumkun deyil? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 yox amma sıfırlamağı cəhd elə.olmasa təcili dəyiş hdd-nı.şəxsi fayllarıvı vaxtında köçürt başqa hdd-ya. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 hard disqlerin qiymeti neceyedi? komputerin markasi Toshiba C660-di. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 buyur bax elədə baha deyil normaldır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 qaqa bunlardan hansi daha keyfiyyetlidi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 bu ən keyfiyyətlisi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 bes bunu men nece sifariw vere bilerem? qaqa bagiwla seni de bezdirirem amma bundan o qederde anlayiwim olmadigi ucun senin komeyin lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 yerində alsan 1 qədər ucuz verirlər sifarişi bilmirəm eləməmişəm amma yerində almışam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 qaqa sen verdiklerine indi fikir verdim burda persanalni ucun hard disklerdi amma mene notbuk ucun lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Ay qaqas HDDler ele hamisi bir olur ne personalni nede noutbuk ama keyfiyyetlisi toshibadir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Tanner qaqa mende ele bilirem olculerinde ferqi var ona gore dedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2014 Azər demişkən orda fərq yoxdur amma sənə notebook üçün göstərmişdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.