xelilovfuad1977 Konu tarihi: 12 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 12 Ocak 2014 Salam dostlar men video kartdan hdmı kabeli ilə televizora qoşanda sesi ayrı qoşmalıyam yoxsa nese edmek olar hdmı kablosu ilə ses ötürülsün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 12 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2014 Salam. HDMI kabeli səsidə ötürür. Başqa səs çıxışına ehtiyyac yoxdur. Səs çıxmırsa ola bilsin Video Kart səs driveri yazılmayıb yaxud görsənmir. Başıma gəlib ona görə deyirəm. Nadir hallarda olur. Onun üçün məcbur format etməlisən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 12 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2014 bura bax gör Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2014 xelilovfuad1977 qaqa yazanda caps lock knopkasını söndür ehtiyac yoxdur böyük yazmağa.düzəliş edirəm diqqətli ol. sualına gəldikdə isə buna aid forumda mövzular var axtarış ver tapacaqsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xelilovfuad1977 Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 forumda axtardım amma tapa bilmədim ona görə yazdım. birdəki mən personal komu qosuram. siz verən linkdə sekil var teve gelib məndə o gəlmir. birdəki video kartın səsın necə qurmaliyam. kim bilirsə ətraflı yazsin xaiş edirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.