-C3YHUN- Konu tarihi: 13 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 13 Ocak 2014 Salam hormetli sayt ve forum istifadecileri men iphone 4 aldim xaricden ama sim karti blokdadi kim bilirse xaish komek etsin telefonda menyuda acilmir jailbreak etmek istedim alinmadi kim ede bilerse pulnanda olsa ede bilerse xeber etsine tecili lazimdi! eyer yolunu bilen varsa komekde ede biler onceden haminiza tesekurler! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 Loading... Telefon senden imei qeydiyat isteyir yoxsa sim loock dadi eyer sim locdadisa hansi operatora baglidirsa onu acmaq mumkundu pulludur AT&A ayidirse bu ucuzdur 39.99 sen bu lunke daxil ol ve orada olan nomre ile elaqe saxla onlar omurluk acilar qanuni yolanan iPhone unlock service Azerbaijan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 SAID qaqa zeng catmire onlara bunun nese bawqa yolu var ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 Mövzunun başlığını Azərbaycan şriftləri ilə yaz. Düzəliş edirəm, diqqətli ol. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 Bagishla qardas diqqet edecem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 Loading... hemenki sehifeye gir orada sen muraciyet etmisen ora commentde nomre yazmisham ozlara zeng et gor Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 komek ucun cox sagol qaqa zeng eledim axirda cavab verdiler deyirler daha etmirik xidmet dayandirilib! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.