Elit-killer Konu tarihi: 13 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 13 Ocak 2014 salam dostlar axtardım tapa bilmədim mənə Mühasibat 1C azəricə proqramı lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 Axşamınız xeyirli olsun Elit-killer.Bu proqramı hardan və neçəyə əldə etmək olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 proqramın rus və ingilis versiyaları var amma mən azəricə tapa bilmədim ona görə sual qoydum əgər rus və ingilis dilində istəyirsənsə de link verim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 Zəhmət olazsa hər iki dil üçün linkini verərdiniz.Bu proqram gələcəkdə, işimdə mənə çox lazım olacaq.Əvvəlcədən çox sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 buyur bu rus versiyası Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 Buna bax. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2014 19royal98 qardaş bu proqram haqqında doc variantdı mənə proqramın özü lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 men qururam 7.7 versiya qurulmur oşibka verir 8.2 də baza qururam amma düz işləmir bunu necə həll edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.