Nuruyev Elmeddin Konu tarihi: 14 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 14 Ocak 2014 Salam. 3G Datakart işlədirəm lakin biz tərəfdə 3G yaxşı tutmur 1-2 dalğa olur. İnternetdə belə bir Videoya rast gəldim dedim bəlkəm kimsə bununla rastlaşıb və ya tətbiq edib görəsən onun xeyri həqiqətəndə varmı 3G dalğasını artıra bilirmi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Qaqaş 3G antena nədi? Təzə çıxıb? Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuruyev Elmeddin Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Bilmirəm təzədi ya kohnə ancaq var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Qaqaş antena olmaze. 3G Datakart olar. Ona antena qoşmaq olur ki? Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuruyev Elmeddin Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Videoya baxdınız? bəli Datakartı 1 ya 2 dalğası varsa onu güçləndirimiş buna oxşar bir neçə dərslik var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Baxdım. Çox təəccübləndim. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuruyev Elmeddin Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Buda Foto dərslik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Mən özüm eləmişəm, amma 3G Datakartda yox. Modemdə eləmişəm, internet əla tuturdu. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Salam. Bəli 3G modemlərədə anten gedir. Amma Datakart bunu dəstəkləməlidir. Və gərək ona uyğun modem tapasan. Çıxışına görə deyirəm. Çox vaxt solda yaxud sağda olur kiçik anten girişi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuruyev Elmeddin Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Məncə güçləndirməldi elektiromaqnit dalğalarını Antena vastəsilə güçləndirmək olur buna misal Televizor antinalar göstərmək olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2014 Zairov düz qeyd elədi.Bəzi data kartlarda antena çıxışı olur.Məsələn bakcell-də var idi. Amma azercell-də yoxdur.Bu metodu hər ikisinə tətbiq etmək olar.Ümidvaram ki nəsə alınacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.