Guest izismart Konu tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 15 Ocak 2014 kimdə belə convert programı varsa versin keysnen biryerdə olsa olar təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Mövzunun yeri istək proqram bölməsidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest izismart Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 ola bilsin sehv elemisem baqislayin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Mözvu bölmədə açılmayıb. Düzəliş edirəm diqqətli ol. Az-Converter Bu proqrama bax. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 mən Format factory işlədirəm.All video converter də var.Bax özün seç Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest izismart Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Format factory licence var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 pulsuz proqramdı.burdan birbaşa yüklə.Azərbaycan dil dəstəyi də mövcuddur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest izismart Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 basqa saytdan yukledim burdan yuklemisem pullu olmaz? cunki basqa convert programiynan eledim ustunde loqo vurdu verdiyin programda convert edende loqo vurmur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 yox fərqi yoxdu.məndə o saytdan yükləmə edirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest izismart Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 convert edende videonun ustune her hansisa loqo yazi yazilmir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 uzağa getmək lazım deyil saytımızda var istənilən cür proqram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest izismart Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 sekilde gorunduyu kimi diskdekileri copy elemisem papkaya beledir hamsin mp4 edib birlesdirmek lazimdir. nece edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 qardas en yaxsi,en genis konvert proqrami <Xilisoft Video Converter Ultimate>bundan istifade ede bilersen... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 hamısını birləşdiib 1 video fayl etmək istəyirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 format factory ilə elə hamısını birləşdir 1 yerə dediyim yerdən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest izismart Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Format factory ile eledim 1cide 100 faize kimi doldu sora bele olub qalib ne edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2014 gözləməlisən 1 az gec gedəcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.