sahin666 Konu tarihi: 16 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 16 Ocak 2014 Mən əvvəl kalonka ilə qulaq asırdım.yəni nausniki kalonkaya salirdim.kalonkanıda arxaya salırdım.indi mikrofonlu nausnik aldim.qabaqda ikisinide saliram.mikrofon isdiyir.ama nausnik ozu islemir.onu nece duzeldim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 16 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 2014 arxasina sal gor iwdiyir. iwdemirse onda nauwnik xerebdi ola biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 16 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 2014 sahin666.... ...Əgər musiqi dinləmək istəyirsən bəli kalonkanın özünə qoşursan... ...Yəqin ki sən kalonlada hər ikisinə taxmısan qabaqdan ona görə Birin çixart biri taxili qalsın... ...(İNPUT) yerinə taxdığını çıxart yoxla gör... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 16 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 2014 kalonkani hec istemirem.Isteyirem case salim.arxada isleyir qabaqda yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 17 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2014 Qulagcigin ozunu basqa radio,telefon ve diger vasitelerde yoxla.Islemezse demek xaradir.Onu adetden kompyutere qosurlar.Kompyuterde ise nausnikin ozunu ayria,mikrafonun ise ayrica yeri olur.Sen nausniki yarimcig kecir gor isleyir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.