TesLA Konu tarihi: 21 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 21 Ocak 2014 Salam, Belə problem yaranıb micro SD 16 GB format getmir kis ile yoxlamışam heç bir virus tapmır, internette araşdırdım tapdım amma alınmadı . Format atmaq istəyəndə windows was unable to complete the format yazılır. Problemim bu , amma videodakı qaqaş həll edir problemi orda o New Simple Volume seçir bax o seçim mən də yoxdu ... (windows 8.1 işlədirəm). Bilən varsa kömək etsin ... Əvvəlcədən təşəkkürlər ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 ...əvvəlcə micro SD kənarına bax...orda xırda ağ və ya qara plasmasdan açara qoymaq üçün 1 əlavə var.onu aşağı-yuxarı eləməklə zaşita qoymaq olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 yox bu micro sd usb flash kimi şey var onun içinə girir pc-de göstəriri yerin içindəki faylları zadı amma format olmur ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 Kamranın dediyi bu şəkildəki yerdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2014 qaqas bilirem ee ne deyir mende micro cart-dir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 micro kart sen pramoy kecirirsen kompa yoxsa Kamran deyenle?Telefonda format et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 yoxlamisam telde de alinmir neyse e redd eledim getdi karti Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.