Faiq Əhədov Konu tarihi: 22 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 22 Ocak 2014 Salam dostlar... Mənə Toshiba Satellite C850-B907 modeli üçün bluetooth və touchpad driveri lazımdı... Kim bilirsə zəhmət olmasa linkini paylaşardı burda... Mən axtardım saytlarda nəsə tapa bilmədim... Bluetooth driverləri çoxdur adam bilmir hansını yükləsin touchpaddakı heç gəlmədi amma bu notbukun mausun sağ tərəfində sürüşdürmək var yəni əvvəllər olub... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 sistem hansıdır? neçə bitdir.1dəki batareykanın çıxart orda tam model var onu da yaz bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Sistem Windows 8 Enterprise 64 bitdir... Tam model isə batereykanın üstündə yazılıb Model No. PA5024U-1BRS Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 məndə də toshiba satellitedi.Touchpad driveri üçün Synaptics yüklə.burdan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 ...aşağdakı linkə daxil ol...misal üçün bluetooth qarşısında download var...onu bas...açılan yeni pəncərədə uyğun sistemi seçib yüklə...eləcə də touchpad... Toshiba drivers... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2014 RΣD DΣMθN Sənin notbukunda mausun sağ tərəfini sürüşdürmək olur? Nə demək istədiyimi başa düşdün yəqin ki... Kamran Cavadov Sən verdiyin linkdən touchpad driverini yüklədim yazmaq istədikdə oşibka verdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2014 sistemin özünə obnavleniya ver.slim driverslə yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2014 Obnovleniyada vermişəm Şahin yenə həmin şeydi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2014 slimdriverslə və o biri avtomatik driverləri tapan proqramlarla yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2014 DRP 13 ilə yoxladım bir fərq olmadı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 24 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2014 FAİQ bunlarıda yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.