TΛNNΞЯ Konu tarihi: 26 Ocak 2014 Paylaş Konu tarihi: 26 Ocak 2014 SALAM heyyət necəsiz ümid edirəm məni sevənlər yolumuda gözləyib qismət olsa İnşALLAH görüşəcəyik hələki bir müddət burda olmuyacam indi isə mənə bir köməyinizin dəyməsini xahiş edirəm aşağıdakı videodakı mahnının ya adı yada tam versiyası MP3 formatda lazımdır hər kəsə təşəkkür edirəm ALLAHA əmanət olun məni sevənlərədə ümümü tutub deyirəm tezliklə görüşərik sevməyənlərində ALLAH canını sağ eləsin dünyada elə bir insan yoxdurki kiminsə zəhləsi getməsin hadi hələlik mahnını tapsaz əla olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2014 buyur qardaş salam Azər qardaş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2014 Aleykum SALAM Sahin necesen ? Sahin ama bu videodan cixmadiye yeni esl originali lazimdi ama yenede cox sagol minnetdaram oxuyanin adini bilen olsa idi bu cox kohne mahnidiye men usaq idim o zamanlar bu cixanda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2014 çoxsağol qardaş yaxşıyam.hala xoşun olsun nə qədər axtardım hamısı elə 2:25 saniyəlikdi.başqası yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.