TesLA Konu tarihi: 1 Şubat 2014 Paylaş Konu tarihi: 1 Şubat 2014 Salam, Bir neçə gündür mənə +885 ilə başlayan müxtəlif nömrələrdən mesaj gəlir çoxlu və mesaj oxunmur şrift-dəndi nədəndi bilmirəm kvadratlar və ortasında ğ hərfi olur , +885 ilə də baxdım heç ölkə kodu yoxdu . Maraqlıdır görəsən bu nədi , bilənlər məlumat versə yaxşı olar ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D4RK-M4N Mesaj tarihi: 1 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2014 Qaqaw men bildiyime gore bunu kimse senen syatdan yollayir online sms kimi coox saytlarda var pulsuz sms Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 1 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2014 ele olur qaqaş 5-6 dene dalbadal gelir ve oxumaq da olmur ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 1 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2014 Bu gunde mene +448000882205 den zeng geldi.dedim ingiliscebilmirem.bilmedim hardandi.yaxin zamanda internetde hec yerdede qeydiyyat ve s. olmamisam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 1 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2014 Mövzu başlığı və Mövzu açılışı yerinə eyni söz yazılmamalıdır.Və çox gümanki qardaşların dediyi kimi pulsuz sms saytlarındandı.Ama başıma belə bir hadisə gəlməyib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 1 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2014 Nihad Əhədzadə bəlkə 100 dəfə bu formada mövzu açmışam, Mövzu başlığı və Mövzu açılışı yerinə eyni sözü yazmışam və heç bir irad tutmayıblar bu qayda təzə çıxıb ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2014 mövzu başlığı redaktə elədim. hansı operatordursa zəng elə soruş ən yaxşı yolu odur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 2 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2014 Qaqaş sağol amma başa düşmədim ki nəyi redakte etmisən axı mövzu başlığı olduğu kimidir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2014 halal xoşun olsun eyni sözü 2 dəfə yazmışdın onu düzəliş elədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.