Jump to content
Forum Windows-az.com

Telefonla PC arasında USB ilə əlaqə alınmır


nuragel

Recommended Posts

Salam. Mende notbuk HP 635dir, aldigim gundene bu gune kimi nokia telefonlarini USB ile ona qosanda notbuk reaksiya vermir. Yalniz ve yalniz smartfon nokialari USB ile qosanda o saat onu gosterir ve qurasdirma gedir. Men isteyirem telefona sistem (proviska) yazam, istenilen nokia smartfonlara yaza bilerim, ama nokia sade telefonlara (meselen nokia 6300, nokia 2700 ve s) hec cure yaza bilmirem, USB ile qosuram ama notbuk onu gostermir. Notbukda PC suiteden tutmus ne istesen yazmisam, Nokia Connectle Cable dribverlerinin ekser versiyasini yazmisam. Ama USB sunulunu taxan kimi sade nokialar isiqlanir ve USB-ni gosterir, ama notbukum hec vecine de almir(( smartfonlarin hec birinde problem olmur, yalniz sade nokialarda bele olur. Windows 7 isledirem, Windows XP, Windows 8, Widows 8.1 de yukleyib yoxlamisam ama USB ile sade nokialarla elaqe yaranmir. Xahis edirem komek edin. USB sunulunda da problem yoxdu, deyisib yoxlamisam((

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

nuragel mövzunu açmamışdan qabaq yuxarıda yazılan qaydaları diqqətlə oxu ondan sonra mövzu aç. mövzu bölməsi və yazılışı səhvdir ona görə mövzu silinəcək zəhmət çək düzgün qaydada aç.

 

bu dəfə düzəliş elədim gələn dəfə belə hal təkrar olunarsa mövzu silinəcək.və sənə xəbərdarlıq göndəriləcək.

 

sualın cavabı isə smartfonlar elədir ki taxılan kimi yaddaş kartını və yaxud öz yaddaşını göstərir amma sadə telefonlarda bunu nastroykadan kart yaddaşına çevirib yəni pcyə taxılanda telefon kartı göstərsin deyə dəyişiklik eləmək lazımdır.amma proşifka üçün forumda mobil dünyası bölməsinə girin orda istədiyiniz hər şey tapa bilərsiniz.

Link to comment
Share on other sites

Kompyutere format verib yoxlamisan?Bes Phoenix Service Software proqramini yazmisan?Yazmisansa orada bax gore USB 1,USB 2 yazilib?Oradan da olsa oxumalidir.Hetda o islemeyen,batarekasi olmayan telefonu bele oxuyur.Hem de bir sozu de qeyd edim ki artiq nokialara prosifka yazmaqda sen qeyd etdiyin proqramlarla problem emele gelib.Phoenix Service Software proqrami ile artiq nokia asha 210-lara proqram yazmaq olmur.RM kodu cox yuksedir.Sehv etmiremse 928-dir

 

Phoenix_Service_Software_2012.04.003.47798

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...