Jump to content
Forum Windows-az.com

Antiviruslar hansı proqramlaşdırma dili ilə yığılır?


Hacker-8km

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

Men bunu 2013 cu illerde arashdirmisham bir az turk ve rus ingilis ve xususen alman forumlarida yazilana gore onlarin oz xususu proqramlasdirma dileri var ve sadece bir pro ile istifade etmirler onlarca prodan istifade edirler kritik ve en hesas yerleri C# C++ ve oz proqramlasdirmalarinda istifade edirler bunun ucun hetda xususi gurgularda var eyer sadece anti virus proqramlamadan yaradilsa idi onda herkes oz antivirusunu yaradardi (hasan isdeyil anti virus yaradmaq ucun ilk once cox guclu virus yaradilarmiski onu tapa bilsin )

Link to comment
Share on other sites

Salam. Anti-Virs proqramları hər dildə yazıla bilər. Belə deyim bir anti-virus deyil tək ümumən bir proqramın hansı dildə yazılmağını biləmk üçün mən Restarator ilə baxıram. Misal bir proqram yazın pcyə. Əgər o .NET 1.0-4.5 Visual C++ 2005-2012 və Visual C# Runtime tələb edirsə bilin Visual Studionun məhsuludu onun ilə yazılıb. Şəxsən ona görədə CSharp Visual Basic bu tələblərinə görə sevmirəm.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...