Elit-killer Mesaj tarihi: 1 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2014 demək istəyirdim ki helə olursa yəni hazırladığına baxmaq olursa onu yenidən helə belə açıb yeni zapis edərdin onu demək istəyirdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2014 sabah yoxlayacam alınmasada şəkillərnən hazırlayaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VURGUN86 Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 salam əziz istifadəçilər və admin, mənim web money hesabımda 221$ pul var, onu necə çıxara bilərəm ?. bank standarta gettim dedi kod çox uzundur kodu düzgün deyin. əl qərəz pulu ala bilmədim, web money hesabima girirəm, 221$ adamin gözünə girir mən necə o pulu çıxarım köməklik edən olsa hörmətini edərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 VURGUN86 Azəri şriftlərlə yaz.Mövzunun içində mövzu açma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tabriz7 Mesaj tarihi: 7 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ekim 2014 Deyək ki, mən bu sayta 5 fayl yüklədim. Hərəsi də 20 dəfə yükləndi. Onda bu sayt mənə 10.5$ verəcək? Yoxsa gərək 1 fayl 100 dəfə yüklənsin? Bir dəki 60 gün ərzində pulu götürməmişəmsə fayl silinəndən sonra 10.5 $ da silinir hesabdan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2014 onu yoxlamamışam səhv eləmirəmsə 1 fayla aiddi.pul batmır qalır hesabda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Extreme Crazy Person Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 Мен мирта техт фаыли ыуклеыиб ве сонра компутериме ыуклеыецем таа кии 100 олана яедер Göstər/Gizlət Men burdan indi qeydiyyatdan kecirem burda nomremi isteyir mennen pul cixmayacaqki?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 AzeSixTeen 20.) Xahiş edirik öz dilimizə hörmət məqsədi ilə və mövzunun dəqiq anlaşılması üçün mövzulara yazılan cavablarda Ç,Ə,Ğ,I,Ö,Ş,Ü hərflərindən istifadə edilsin, əks halda yazılmış cavab silinəcəkdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 VURGUN86, ən yaxşısı rəhbərlik ilə əlaqə saxla.Youtube də bu haqda videolar da var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 nömrə yazanda kontur çıxmır.özün 100 dəfə yükləsən sayt qeydə almayacaq məncə çünki ip eyni qalır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.