TesLA Konu tarihi: 9 Şubat 2014 Paylaş Konu tarihi: 9 Şubat 2014 Salam, Mənə başlıqdan da oxuduğunuz kimi, Windows 8.1-də tema düzəltmək üçün program lazımdır. Bir də bu yuxarıda proqramların icon-un o necə taskbarı-ın ortasına qoyub ? Əvvəlcədən təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 9 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Şubat 2014 əvvəl bura bax sonra aşağıdakı linklərə buyur burda deyilən qaydada yığa bilərsən temanı burdan da proqramı skacat eləyib eləyə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 9 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Şubat 2014 bu linke girmedi http://www.teteututors.net/2013/11/aplicar-temas-no-windows-81-tema.html#.UvdOsG J_t1Y digerleri de isime yaramadı , mənə program lazımdır professional tema yığım windows 8 üçün Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasin57 Mesaj tarihi: 9 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Şubat 2014 Windows7 didə sağ klik eliyib fərdiləşdirmə bölməsində şəkilləri seçmək olurda. Birdəki o tapşırıq panelinə sağ klik elə xüsusiyyətlər bölməsini seç. Orda sol sağ orta sol yuxari aşağı var İstədiyini seə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 9 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Şubat 2014 qaqaş onları bilirəm ee az çox bilirəm hazırda bu vəziyyətdədir yəni pis deyil amma mənə program lazımdır ki daha çox şey edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Şubat 2014 bu sayta bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.