sahin666 Konu tarihi: 11 Şubat 2014 Paylaş Konu tarihi: 11 Şubat 2014 bir proda slide hazirlayib pinnacleye atdim.orda basqa bir video elave etdim.sonra baxdimki necedi gordum videonun yuxarisi dalgali gedir.dedim yeqin render etmemisem ilkbaxisdi ona gore eledi.ama renderden sonrada ele oldu.1 il evvelde bele olmusdu yadimda deyil nece duzeltdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2014 qaqa edius proqramı ilə hazırla bütün qarafik proqramlarından ən sürətli render edir.amma problemin o ola bilər ki,başqa proqramda hazırlayıb pinakleyə atmısansa onda ona görədir.düzəlişi ancaq hazırladığın proqramda videonu saxranit eləyib qalan şeyləri əlavə video qoşursan yəni bu kimi şeyləri pinakledə elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 11 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2014 hemise elediyim isdi.bezen dalgali olur bezen yox.ozumde bilmirem nedendi.slide proqraminda hazirladigim video atdim pinaccleye,sonra basqa video atdim ardinca 2 ci videoya effekt ve s etdim.renderden sonra basdan ayaga ele olur.yeni tekce slide yox her ikisinde ele olur Edius Pinnacle kimi rahatdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2014 rahatlığını bilmirəm amma demək olar eynidi sadəcə sürətlidi.istəsən link verərəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.