Karb10 Konu tarihi: 13 Şubat 2014 Paylaş Konu tarihi: 13 Şubat 2014 Salam dostlar.Bu gün sizə bat virus və trojan hazırlamaq üçün proqram göstərəcəm YÜKLƏ - GeneratorBy_doc.rar Ashampoo_Snap_2014.02.13_19h17m43s_001_Generator--by-doc--Version2.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2014 paylaşdığın üçün çoxsagol. 1 sualım var mən şəklin içində virus hazırlamaq istəyirəm yəni ki,o şəkli göndərirəm 1 adama o da açıb baxanda onun kompyuterinə virus düşsün bunu necə eləmək olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2014 Elit-killer nə qədər axtardım tapa bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 13 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2014 ...Elit-killer bu haqda forumda movzu var... ...buyut Şəkildə virus və ya troyan yerləşdirmək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Şubat 2014 RΣD DΣMθN təşəkkür qardaş eybi yoxdu. •SaiD• qardaş video dərslik olmadığından onu eləyə bilmədim.ona görə yazdım bilirdim forumda olduğunu o mövzunu da iş yoldaşım tələbə yoldaşım Vüqar hazırlamışdı indi əsgərlikdədir yoxsa ona dərslik hazırlatdırardım.eybi yox gələndə olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.