orxan_96 Konu tarihi: 13 Şubat 2014 Paylaş Konu tarihi: 13 Şubat 2014 Salam dostlar. Mən kompüterə yenidən Windows 7 Ultimate yüklədim. Lakin o, aktivləşdirilməyib. Xahiş edirəm mənə düz aktivasiya kodu verəsiniz. Çünki mən internetdə axtardım, lakin açarların heç biri effekt vermədi. Əvvəlcədən köməyə görə təşəkkür edirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2014 ...forumda müxtəlif bölmələr var.və mövzu açanda çalışın uyğun bölmə seçin.əks halda belə mövzular silinir.mövzu yerini təyin etməkdə çətinlik çəksəniz,forumda 1 neçə admin fəaliyyət göstərir.onlara şəxsi ismarıcla müraciət edin.kömək edərlər...(mövzunun yerini dəyişdim)... ...buyur...açar... http://www.boxca.com/9sstryvn1t71/Chew7.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
orxan_96 Mesaj tarihi: 13 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2014 teşekkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.