Elnur Dadashli Konu tarihi: 19 Şubat 2014 Paylaş Konu tarihi: 19 Şubat 2014 Salam qardaslar.Bir qardas var facrcy.exe oynun yukleyib asaqidaki sehv gelir Qeyd:oyunu windows 8.1 sisteme yazib... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 64 bitdi sistem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 he 64 bitdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Bu faylı arxivdə çıxart C:/Windows/System32 və C:/Windows/SysWOW64 qovluğuna at msvcp100.zip Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 sistemin özünə obnavleniya ver düzələcək. RΣD DΣMθN qardaş o halla məndə qarşılaşmışam sonra həmin bu göstərilən səhvdəki faylı tapıb o dediyin papkaya atanda komp açılmadı.vastanavleniya verdim və sistemin özünə obnavleniya verdim düzəldi,məsləhət deyil o faylı sistem32nin içinə atmaq.o fayl var sadəcə köhnəlib sistemə obnavleniya verəndə düzəlir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 windows-a obnavleniya vermek lazimdir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2014 elə məndə dünən bu problem olmuşdu faylı atdım düzəldi.ola bilər səndə faylın versiyası uyğun gəlməyib.update də eliyib yoxlamışdım düzəlmədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 Red-Demon sen deyen kimi etdik qardas,yende alinmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2014 bu proqramı yoxla 1 ci axtomatik axtarış ver alınmasa proqramda xüsusi axtarış var ora faylın adını yaz download ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.