Yunis Abdulkerimov Konu tarihi: 23 Şubat 2014 Paylaş Konu tarihi: 23 Şubat 2014 Salam! DLE yə şablon yüklədim rusca rahat işləyirdi lakin azəricə edən zaman belə problemlərlə qarşılaşdım.bandicam2014-02-2312-37-44-930.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Nurik Mesaj tarihi: 23 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2014 login.tpl dakı kodlar dle relizi ilə eyni deyil yeqin yada kodları xüsusiləşdirməmisən və ya silinib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 23 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2014 onu necə edə bilərəm sadəcə digər şablonlarla da yoxladım belə oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Nurik Mesaj tarihi: 23 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2014 eger dle-de sablonu qoymusansa sisteme bagli deyil ona gore Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 24 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Şubat 2014 Aleykum SALAM senin yuklediyin sablon DLEnin versiyasina uygun deyil gerek uygunlasdirasan bunun ucunde gerek DLEni yaxsi bilesen uygunlasdirma ise addim addim edilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 25 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2014 mən indi neyniyim ki? rus versiyasında hər şey qaydasında idi login yenı çıxırdı ama youtube qalın hərf paneli qalırdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 26 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Şubat 2014 biri azerice olan şablonlardan(dle 10.1 üçün olanlardan) addnews və addcomments faylları versə alınar?(elə dedilər) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.