Kənka™ Konu tarihi: 26 Şubat 2014 Paylaş Konu tarihi: 26 Şubat 2014 Salamlar... Mən də point blank xəta verir... GMda mənə bu videonu göndərdi.. Çoxusunda bu videoya baxmaqla dözəldi. Ancaq məndə yox. Vide:http://www.youtube.com/watch?v=cXDbQ_J4m8g Məsəlçun orda VViFi-sinin adı yazılıb ancaq məndə yox. Ama internet işləyir... Ama sora şəkildə işarələdiyim yeri videoda baxın orda VViFinin adı yazılıb.. Diəsən ona görədə məndə düzəlmir ? İndi necə edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasin57 Mesaj tarihi: 26 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Şubat 2014 Qardaş məndədə belə bir şey baş vermişdi. Keçən il bu hadisə baş vermişdi... Sizdə rroru belə verirmi? Yəni Point blanka basırsınız launcher açılır yığır yığır axırda 0x820000c yazılır. Mən bunu belə elədim Pointi sildim... Onun üzərində yüklənən Pando Medianıda sildim Yenidən yüklədim i fso bitdi. Və Point Blankımda açıldı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 26 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Şubat 2014 Qaqawww nece sildin? pando zad bawa duwmedim..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.