Admin_Boy Konu tarihi: 28 Şubat 2014 Paylaş Konu tarihi: 28 Şubat 2014 Salam Əzin Windows-Az.com Əhli. Mənim Openbox F-500 Krosnom var USTA Gəlib Azerspaceni Necesə tutdu Mən kaşıb kanallari sildim İndi yenidən kanal yigmaq istəyirəm Amma nə Turksat 3A var nədəki Azerspace Mən nəcə Azespaceni ve Turksat 3a tuta bilerem Poisk kanalov yerində hec Biri yoxdu Xaiş edirəm Kömək edin İndidən Təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuruyev Elmeddin Mesaj tarihi: 28 Şubat 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2014 yəqinki iki qalofqa qoyulub elədirsə qalofkanın birində Türksatı, Digərin də Exsspres peykini yığ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 28 Şubat 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2014 Birini Turksad digerini Azerspacede sekib ama ozu ile krosnu getirmisdi Mendeki krosnuda ne Turksad nedeki azerspace hec biri yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TEYFUR Mesaj tarihi: 1 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2014 TURKAT ,AZERSPACE UCUN AYRICA QZAN,VE AYRIACA QALOVKA LAZIMDIR. SONRA O KANALLARI VE KODDARI PROQRAMLA APARATIN BEYNINE USTANAVIT EDILIR. ATDIKDEN SONRA ELEVIZORA TAXILI VE AXTARIWA VERILIR. TEBIKI AZER SPACE VE TURKSAT KANALLARINI BAX BELE. SEN OZ APARATINI FORMAT ELMISEN DEYE HECNE YOXDUR. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 1 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2014 Bes men nece ede bilerem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TEYFUR Mesaj tarihi: 1 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2014 HECNE USTA CAXIR O SENIN KROSTA APARATINA KODLARI VE PEYKLERI USTANAVIT EDECEK. BELE SEN EDE BILMEYECEKSEN... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 1 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2014 menim krosnomun ustanoxka yeri bu sekili qoydum ki belke kodlari deyishmekle alinan Mence alinmalidir usta bele edim azerspaceni tapmishdi amma expresde qoymushdu mene azerspace lazimdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 1 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2014 SALAM dost ferq yoxdu 11071 2200 h bunu yig dalga gelse sonra avtamtik ele ozu tapcaq elecde turksati qaqa menee bele silmisdim 1 ne yazdim geldi duzedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 1 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2014 Men onu pult vasitesi ile nece edim xais edirem komeklik gosterin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 1 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2014 Sen bunu edə bilməyəcəksən!.. Şəkildəki kimi 34-ün üstünə düş, Türksata... Sonra svişdə bax tüksat hansı girişə bağlanıb, LNBP-də həmin nömrədə dayan, bəlkə siqnal gəldi... Bilməsən Ancaq usta!.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 2 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2014 Bes Azerspace- ni nece tapim demishdilerki ustasizda tapmaq olar kodlari deyismekle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 2 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2014 İstifadə etmədiyin Hər-hansı peykdə frenkasları yığ, svişdə AZpeykə aid portu işarələməklə ustanovka eləmək gərək... Bu səhifədən də istifadə edin: BUYUR Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 3 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mart 2014 komeyinize gore cox sagolun amma alinmadi day ustaya apariram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.