Nuruyev Elmeddin Konu tarihi: 1 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 1 Mart 2014 Salam. Windows 8.1 ƏS Fifa14_i68Regenerator işləmir. ümümiyətlə FİFA İnfinity Patch 14 yüklədim. File Master yüklədim ancaq oyunda heçnə dəyişmədi ancaq Windows 7 alnır. bunun bir həlli varmı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2014 hansı qovluğa yükləmisən fifanı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2014 dəstəkləmir qardaş 8.1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2014 Fifa dəstəkləyir patch ola bilsin dəstəkləmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuruyev Elmeddin Mesaj tarihi: 2 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2014 Fifa 14 qovluğundadı Windoiws 7 -də edib qovluğu köçrüb atdım düzəldi indi əla işləyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2014 lap yaxşı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.