MEZHH Konu tarihi: 25 Haziran 2011 Paylaş Konu tarihi: 25 Haziran 2011 salam. fakelərdən yəqin ki, hamınızın xəbəriniz var və yəqin ki, bir çoxunuz fakelərlə parolunuzu da kiməsə vermisiniz. Facebook-un təhlükəsizlik xidməti fakelərdən qorunma yolun təmin edir. İlk öncə , Hesab Ayarlarına gəlirsiniz , Sonra isə təhlükəsizlik xidmətlərini aktiv edin, İndi sizin parolunuzu bilsələr belə, telefonunuza gələn kodu bilmədən heç kim hesabınızı aça bilməz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar_sheki Mesaj tarihi: 25 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2011 Super qaqa Halaldir.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2011 Çox sağol, əla ! Yeri gəlmişkən 4 bildirişin var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 25 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2011 Vuqar_sheki, jefri_519 siz sağ olun. Jefri , baxdım bildirişlərə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 25 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2011 SEVER BIRISI COX SAGOL DOSTUM DEYERLI MELUMATDI! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 25 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2011 sagol qaqas bilmirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 25 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2011 axellis, saka-muka, siz sağ olun. sizinçün xeyirli bir şey eləmək, məni sevindirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2011 burda ancag azerseldiki basqa operatorlar niye yoxdubilen var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2011 ta orasını, Zuckerberg bilir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 19 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2011 Bu xəbəri gördüm və düşündüm ki, bu mövzu hələ də aktualdır. Oxumayanlar ola bilər. ona görə yazdım ki, ön sıralara düşsün. Aydın olması üçün deyim ki, hər dəfə Facebooka girəndə sizin telefonunuza kod göndərilir o kodu yazmadan hesab açılmır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 Facebook da tehlukesizlik qurmaq ucun mozilladan sitifade edin... :-) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 qladio2008 bir az etrafli.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 [hide] [/hide] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 yeniki feyde qeydiyyatdan kecende mozilla ile gir ve onunla kec... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 qladio2008, xeyri nə olacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest k^n^n Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 Opera çox təhlükəli brauzerdi.Ordan cookiləri asanlıqla sökmək olur.Ancaq Mozillada yox. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 mozilla cox lengdir hem gec acilir hemde saytlara gec girir , operada nastroykadan "cokiesleri yadda saxlama" ve olsun tehlukesis : ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 Miri,məndə əvvəl elə fikirləşirdim.Lakin Mozilla 6.0.2 yüklədim.Ə`la işləyir..Söz yoxdu.Məsləhət görürəm;) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 En yaxsi Operadir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2011 En yaxsi moziilladi..cunku mozillada olan application lar opera da yoxdu ..mozillada ele bir application varki..istediyin saytlara sadece adini yazirsan parolunu ozu qoyur... En YAxsi Mozilla brauzeridi her ustunluyune goreee..mence proqramistler meni basa duser... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 28 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2011 Amma tedqiqatlar gosterirki, en tehlukesiz brauzer Internet explorer di. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 28 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2011 çünki onu işlədən yoxdu. ona görə də heç bir məlumat itkisi yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmar2001 Mesaj tarihi: 28 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2011 Mende facebook acilmir acanda checkpoint gelir telefon nomresini de 994 yazmisam amma qabaginda + qoymamisam deye mektub gelmir telefona facede telefon nomresini nece deyisim?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 29 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2011 My-comp-yek, Buyur Elmar2001, belə şey mümkün deyil. Çünki telefona ilk öncə kod gəlməsə nömrə aktivləşmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.