sahin666 Konu tarihi: 5 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 5 Mart 2014 Windows 8 də bu gün belə bir problem ilə qarşılaşdım.Videoda hər şey görünür bunu necə düzəldə bilərəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2014 pusk menyusunu deyəsən əlavə olaraq yazmısan onu sil.1dəki recked dock kompla birlikdə açılmasın.avtozapuskdan söndür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 6 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2014 pusk elave olaraq yazilmayib.Rocket dockun ne elaqesi varki. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2014 sistemin özünə obnavleniya ver hamısını ustanovka elə.avtozapuskdan əlavə nə varsa hamısını söndür.perezagruzka ver və nəticəsini yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 6 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2014 dunen perezaqruska vermisdim olmamisdi.dunen sondurdum bu gun yandiranda artiq duzelmisdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2014 düzəldisə lap yaxşı qardaş təbrik edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2014 normal windows 8 de pusk elə olmur axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2014 RΣD DΣMθN məndə elə bildim əlavə yazıb pusku ona görə dedim silsin.sən dediyin kimi 8də pusk olmur elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 7 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mart 2014 umumiyyetle menim ne 8-den nede 8.1-den xosum gelmir.isci stolundan basqa,yeni bu pusk menyusundan basqa elede 7-lerden ferqlenmir...mene win-7 daha cox uyqundur.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.