TesLA Konu tarihi: 8 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 8 Mart 2014 Salam mən proqram yükləyərkən error verir error 1722 Yüklədiyim proqram trimble business center Xəta belədir Sonra proqram yüklənir amma düzgen işləmir, əvvəllərdə bu proqramı işlətmişəm və heç bir problem olmayıb.Xətanın java ilə bağlı olduğunu düşündüm və yüklədim amma faydası olmadı . Bilənlərdən kömək istəyirəm əvvələcədən təşəkkürlər ... Qeyd : İşlətdiyim sistem windows 8.1 Digər proqramları yükləyərkən olmur . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mart 2014 setupda problem var antivirus varsa söndürüb yenidən yükləməyi yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 8 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mart 2014 eyni setupla evveller isletmisem antivirusu sondurub yoxlayacam , windows 8-den ola biler ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mart 2014 ola bilər 8.1 dəstəkləməsin. proqramın daha yeni versiyasını yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asef Mesaj tarihi: 9 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2014 Ola biler Fram Netvork yada visualdanda olsun! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 9 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2014 Problemi tapdım düzəltdim Cavablarınız üçün sağolun vaxtınızı ayırdınız . Həllini yazım bəlkə kiməsə lazım olar : Sistemə uyğun Sentinel Hasp Runtime yüklədim əvvəlcə sonra proqramı yüklədim , normal işləyir indi ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asef Mesaj tarihi: 9 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2014 Ugurlar hamiya! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2014 halal xoşun olsun qardaş yəqin yeni versiyanı dəstəkləyir ona görə yüklənmirdi səndə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.