PLaGiaTeRo Konu tarihi: 9 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 9 Mart 2014 Salam dostlar məndə xarab notbuk onun hard diskindəki fayllar mənə lazımdır. Personalni komputerim var. Hard diski çıxardıb ordan necə əlaqə yarada bilərəm ki, fayllarımı onun içindən təzə komputerimə atım. Dostlar köməyinizi gözləyirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asef Mesaj tarihi: 9 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2014 Senin Komputerinin ana platasi Sata sunurunu destekleyirse bunu ede bilersen yeni bu mumkundur ele formada! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 9 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLaGiaTeRo Mesaj tarihi: 9 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2014 Baxdım videoya çıxartmağı bildim. Daha sonra onu personal kopmuterinə daxil etməliyəm? Sonrakı mərhələdə nə etməliyəm ki, faylları görüm. Quraşdırılmasın tam başa salın mümkünsə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 9 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2014 PLaGiaTeRo,HDD notbook-un arxa hissesinde olur.Cox kompyuterde onun ustluyu ayrica olur.Adeten 2 ve ya 1 carxla baglanir.O ki,qaldi HDD-olan failleri kompyutere atmag.En yaxsi usul onu USB flash yaddas kimi kompyutere qosmaqdir.Onun unun de sene USB HDD kabro lazimdir.1082922_0_original.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2014 mövzunu redaktə elədim gələn dəfə diqqətli ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.