sahin666 Konu tarihi: 11 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 11 Mart 2014 proqramda slide yaratdım sonra save ederken.bu şəkil gəlir.necə düzəldə bilərəm.device.dll hardan tapa bilərəm bu proqram üçün Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mart 2014 burdan sənin proqramın versiyasına uyğun exe faylını yüklə və proqramın x86 papkasında olan yerdə zamena elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 11 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mart 2014 yene ele yazir slaydi basqa bir versiyadi hazirlayib,proqramin basqa versiyasi ile save etmek olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mart 2014 antivirus varsa söndürüb yoxla.olmursa teamın kodunu şəxsi ismarıcla göndər köməklik edim sənə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mart 2014 proqramı sil başqasını yüklə repack yada portable versiyasını Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 11 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mart 2014 basqa versiya yukledim alindi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mart 2014 alındısa lap yaxşı təbrik edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mart 2014 lap yaxşı.uğurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.