Kənka™ Konu tarihi: 13 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 13 Mart 2014 Salamlar.. Mənə Windows 7üçün tema lazımdır... Amaki qəşəng olsun. Mouse işarəsi və s. dəyişik olsun... Bele Maşın teması olsa yaxşı olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2014 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 13 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2014 sagol ama hec bi sey olmadi... mene bele lazimdi mouse isareside ayri curdu prosta bandicamdi deyene gorsetmir isareyi.. bunuda yukledim hecne olmadii panelde ele qara sekil kimi geldi men o temayi isledereme prosta gorduyunuz kimi ag rengde acir menyuyu ve s.. onu nece duzeldim o birileri kimi temaynan eyni rengde acsin ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2014 tam yükləməyi izah edir. 1 də mən windows 7 ye temaları bu saytdan yükləyirdim.Siçanı yox amma qalan bütün pəncərələri özüm dəyişmişdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 13 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2014 yenede cox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2014 Kənka™ mövzu başlığını yazanda azəri hərfləri ilə yaz. düzəliş edirəm bu dəfə gələn dəfə diqqətli ol.və forumda buna aid yetərincə mövzular var.əvvəl 1 forumda axtar tapmasan yeni mövzu aç. burda istədiyin hər cür tema var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2014 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.