Hacker-8km Konu tarihi: 14 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 14 Mart 2014 windows 7 yaziram notbuka. farmat qutarannan sora praqram yuklemey istiyrem yazilmir. ustanovka gedir ama hecne gelmir ekrana. dedim belke hard diskden ola onuda deyiwdim tezeden farmat verdim yenede eyni problemdir. neden ola biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 14 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2014 yazdığın Windows 7 originaldır? Yəni əlavə updatelər olunmayıb? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 14 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2014 Noutbookun formatdan əvvəl özünün üstundəki sistem nə idi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 14 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2014 formatdan evvel ustundeki sistem windows 7 idi. mende olan disknen nece defe farmat elemiwem hec bir problem cixmayib bu defe nese problem cixdi. dedim belke diskde olar problem fleskart ilede farmat verdim yene eyni bir problemdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart 2014 digər başqa sistem yoxla olmursa 8 yaz yoxla.yazdığın proqram proqram files papkasına düşür? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 win 8de yazdim eyni seydir. neden ola biler o? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 16 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2014 kimse cavab yazmayacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2014 ümumiyyətlə heç 1 proqram yazılmır yoxsa necə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 17 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2014 Ola bilmez ki,butun proqramlarda bele olsun.HDD-saz,ram-da saz.Her proses normal gedir,lakin hec bir setup.exe yuklenmeye ola bilmez.En azi birbasa acan proqramlar acmalidir axi.Andice aktivatorlar.Opera,google-xrom.Interentden adice olaraq bir AIMP-3 yukle gor acacag?Oz wexsi bazanda olan proqramlardan istifade etme.Interentden yenisin yukle.Interent Exploler ile yukle. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 18 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2014 ne opera google crome skype aimp hec biri yuklenmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 onda sən vpi ilə birlikdə olan sistem yaz yoxla yəni vpi də birbaşa sistemlə birlikdə yazılsın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 qardaw hec bir program yazilmir. meselen her hansi proqrami yukledim netden raboci stola sora ustune klid edirem yazilirki ustanovka mende da edirem daha hec bir sey gelmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 bu sistemi yüklə heç 1 problemidə yoxdur proqramlar da sistemlə birlikdə yüklənilir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 qardaw yukledim tezeden farmat etdim yenede eyni problemdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 Sən yazdigin proqram bax gor C diskində proqram files qovluguna düşür? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 21 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2014 hec bir program yazilmir axi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 24 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2014 BİOS-u update elə bəlkə düzəldi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.