AliZairov Konu tarihi: 15 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 15 Mart 2014 Gecəniz xeyir. Keçən il hazırladığım kiçik nümunə proyekt. Delphi üçün Açıq qaynaq olaraq palaşıram. Tam işləkdir. Bizim operatorları dəstəkləyir. Limit yoxdur. Demo videosuna baxmaq üçün bura daxil olun Yüklə Qeyd: Xaiş edirəm Tural bu forumun video kodu yerləştirmə sistemini bərpa elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 paylaşdığın üçün sağol.yoxladım amma sms gəlmədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 Sağol amma işləmir bir bax gör , belə bir Xəta verir forumun video kodu yerləştirmə sistemini mence de duzeltmelisiniz ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 ...CeyhunQurban... nömrəni yazandan sonra yuxarıdakı Get düyməsini bas şəkil gələcək.Onu aşağıdakı xanaya yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 Salam. RΣD DΣMθN Mən yoxladım dəfələrlə gəldi sms. Çox maraqlıdır. Bəlkə kodu səf yazmısan? Dəqiq SMS Sent mesajı gəldi? ...CeyhunQurban... Windows 8 ve 8.1 Admin rejiminde aç yoxla. Bu deq yoxladım SMS gəldi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 yoxladim isledi ele bir sayt bilirsizki sms axirinda saytin adi yzilmasin men ne yeziramsa yazilsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 Yoxladim alindi qaqas cox sagol mende windows 8.1 dir admin kimi acanda alinir bir de qaqas soz sorusum burda gelen sms-in nomresi bes kimindir +923556909374 yazilib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 Salam. O servisin sahibinin. Pakistan nömrəsi olmalıdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 Coxsagol ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 Salam. Xoşdur. Əasən delphicilər üçün paylaşmışam. Yenədə belədə istifadə edə bilərsiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2014 paylaşdığın üçün çoxsağol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 16 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2014 paylaşdığın üçün çoxsağol.servis nömrəsi olmasaydı əla olardı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.