batya007 Konu tarihi: 16 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 16 Mart 2014 Salamlar.printer Canon MF4410 bele bir problem var: "Turn the main power on E301-0001 If problem persists contact dealer or service rep" Onuda deyimki print normal edir ama copy edəndə bu oşibkanı verir.Əvvəlcədən təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2014 ...mövzu düzgün bölmədə açılmayıb... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2014 mövzu redaktə olundu gələn dəfə diqqətli ol mövzu açanda. göstərdiyin oşibkada yazələb ki kontakt düzgün deyil şunurları bərkit digər kopya proqramları ilə yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
batya007 Mesaj tarihi: 27 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2014 tesekkur duzelise gore.men kabelleride deyisdim resetde verdim ama hell yolun tapmamisam helede bu cur isledirem.men parsifkasin yazmaq istiyirem oda alinmir resmi satindan SERIAL NUMBER isteyir yaziram alinmir.kim yukleye bilersen yuklesin hazir lingin qoysun zehmet deyilse.Tesekkurler evvelceden. http://www.canon.ru/support/consumer_products/products/fax__multifunctionals/las er/laserbase_mf_series/i-SENSYS_MF4410.aspx?DLtcmuri=tcm:203-853293&page=1&type= download Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 27 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2014 Diski qoyub yenidən quraşdırın... Bəlkə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
batya007 Mesaj tarihi: 27 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2014 Allaha hemd olsun duzeltdim)))scan yerin söküb şlefleri və kemeri berkitmek lazimdi. bu lingde ətraflı baxa bilərsiniz. http://blog-74.ru/?p=1821 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2014 ustaya apar başqa yolu yoxdur onun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.