Dəli Yazar Konu tarihi: 19 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 19 Mart 2014 salam dostlar deməli mənim kompumda 3 gundur bele bir error cixir komp açılandan F1 edirəm düzəlir.Bu nədən o bilər ? 224124a746f7640235.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 biosa gir ordan boot menyuya orda 1ci hdd qoy sonra dvd rom sonra sonra usb və f10 edib yaddaşa ver.səndə vintelyator tozlanıb açıb təmizləmək lazımdır. vintelyator yəni kuller fərlanmayanda ya da zəif fırlananda bu error verir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 cpu fan in sunurunu kontol et ola bilsin toz yigilib ac temizle arda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 cpu fanini temizle ve sunurunu cixart tezden tax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 yoxluyaram indi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 nəticəni yaz problemin həll olundusa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 dostlar fani temizledim kompu yandirdim birinci sehv gelmedi indi yandiranda yene eyni sehv geldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 21 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2014 Elvin sen bele ele PC tokdan ayir bios batareykasini cixart (eyer xususi sazlanmayibsa ) Cpu Fanini sunurunu cixart ve fenle soyuq hada max gucde temizle yaxsi yaxsi calish aciq havada et (eyer bacarirsansa Cpu fanina mator yagi elave et (yagala) bacarmirsansa bir ustaya apar hemde termopasterini deyishsin) sora cpu faninin sunurunu tax ve pc yandir yene elese gor cpu faninda bir problem yoxdu gor firlanir kesilmeler yoxdu menimde basima gelibdi fani cixartdim (eyer tecrubem varsa) ve etrafli temizledim ve sora yeni termopasterleyib taxdim onda duzeldi gumangi mendeki kimidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 21 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2014 Said kompun daxilini elede yaxwi bilmirem sheklini cekib ataram kompun icinin deyersen hansi cpu fandi onu temizleyerem bideki biosun batereykasini cixartmadan cpu fani cixartsam nese ola biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 21 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2014 bele problem mendede var idi.teze fan almisdim 2 gun sonra kesilmler olurdu firlanirdi sonra qiriq qiriq firlanirdi,ne qeder temizeledim.yene 1-2 saat sonra yene kesilirdi.hele teze almisdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 21 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2014 Sahin menim kompumda fan iwleyir ama yandiranda bu error gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 22 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mart 2014 yox bios cixartmasanda olar men ona gore dedimki bios cixart bios resetlensin seklini cek qoy bur deyim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 23 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mart 2014 Salam. Biosa daxil ol. Orda status yeri var. CPU Anakart tempraturunu göstərir. Orda Fanın sürətini görtərən yer var əgər orda n/a yazıbsa anakartın sensoru işləmir deməkdir. O mesajı almamaq üçün Fan error message var onu disabled et. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 25 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mart 2014 Said buda shekiller biraz gec oldu bagishla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 27 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2014 __ElViN__ qaqash senin PC Toz yuvasidi yaxsi temizle xususende kraska kisti ile, bacarmirsansa apar ustaya detallari sokub bir bir temizlesin pis gundedi qaldiki cpu fanin sunuruna ventiliyatorun icinden sunur cixir ve ana karta taxilib onu deyirem sene meslehetim apar ustaya neyi var temizlesin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 27 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2014 alandan 3 defe temizlemishem bu 1 ilde vaxt olmuyub hazirliqlar zad ona gore Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 28 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2014 termopastasını dəyişmək lazımdır.onu dəyiş düzələcək problemin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.