sahin666 Konu tarihi: 19 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 19 Mart 2014 Dostum pes 2014 yükləyib.Oyun donurdu.sonra settingsde xarakteristikaya baxanda orda videkart kimi intel göstərir.Ama əslində videokart Ati radeon dur.Onu necə dəyişmək olar?Hardasa görmüşdüm ama yadımda deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 mende de olub bu problem demek olar ki butun notbuklarda olur (iki dene vga-si olanlarda) , bir dene yolu var o da Pesedit patch yuklemek birinci bunu yukle - link 1 sonra da bunu - link2 yukleyenden sonra da eyni ardicilliqla install et ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alican012 Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 Bes pes 2013 de bu problemi nece duzeldim? Alıntı HD Wallpapers Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 Alican onun üçün de olan pesedit patchini yukle yoxla gor alinmalidir , cunki pesedit patchlarla hem de osibkalari duzeldir ... pesedit llink Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 Nvidia proqramı yüklüdür? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2014 Ati dir?proqram basi cixmir sorusdum dedi bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.