Designer Konu tarihi: 26 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 26 Mart 2014 Hər kəsə salam. Nə vaxtdı girmirəm bura. Komputerim xarab olub. o vaxtdandı düzəldə bilmirəm. ----- Mən Assassins Creed 3 də türkcə yama yükləmək istədim ki, başa düşüm oyunu. Ama xəta gəldi. Oyunun içindəki DataPC_DX11.forge faylını tapa bilmir. Əslində bu fayl var. Ama yama yükləmə prosesində fayl silinir. Bunu necə bərpa edə bilərəm ? Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 Xarici yaddaş qurğusuna at faylı, sonra yamanı yaz, daha sonra yenidən geri qaytar faylı.Yamada "read me text" olmalıdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 Xarici yaddas deyende neyi nezerde tutursan ? Aydin yaz zehmet olmasa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 Flash card, DVD disc, CD disc, HDD, Mcro SD, SSD və s. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 Etdim. Hemin fayli internetden yuklemisdim. Onu D disc'ine atdim. Sonra yamani yukleidm. Xeta verdi hhemiseki kimi. Sonra hemin fayli yerine qoydum. Oyuna daxil oldum. Qaranliq oldu. Sonra dedi ki, cavab vermir falan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 Bu saytdakını diqqətlə oxuyun: http://www.tryama.net/download/turkceyama.asp?id=2692 Burdan yükləyə bilərsiniz: http://www.boxca.com/xywdzi3yjlrs/Assassins_Creed_3_TR_Yama_v1.00.exe.html Buna da baxa bilərsiniz: http://www.boxca.com/v2nolfn6l610/assasin.txt.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 guya ne ferqi var ki? Resmi saytindaki fayllar deyil bunlar ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 Söhbət fayldan getmir.Əsas məsələ bu problemlə qarşılaşdıqda nə etməli olduğunuzu türkcə izah edir.Məndən bu qədər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 O melumatlari resmi saytda gormusem. Hec bir ise yaramadi. Boxca-ya yuklediyin faylda ise yaramadi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2014 Oyunun linkini verin. Həftənin 6-cı günü oyunu yükləyib baxacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.