Kamran Haşımov Konu tarihi: 30 Mart 2014 Paylaş Konu tarihi: 30 Mart 2014 Salam Bu Saytdan Tanner-in Paylaşdiği Windows 8.1 Yüklədim. İso Formatinda İdi Onu Atdim Diskə. Format Edəndə İsə Səhvlik Gəəldi. Formatçun Lazim Olan Prosesləri Keçdim. O C və D Disklərini Format Eləməy Yeri vare yeni disk yaratmağ bax orda səhvlik oldu Səhv budu:Səhv Bootmenudan açmişdim diski. raboçi stoldanda açanda disk aşibka verir. Nə edim Bununçun? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Boot menu-dan açanda CD-rom yazısı olan neçə sətir gəlir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 ona baxmamişam diski taxib perezaqruska edirəm ESC basiram açilir disk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Diskin açılmağının aidiyyəti yoxdur. Əsas məsələ boot menu- da etdiyin seçimdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 boot menunu qurtdalamamişam axi. boot menu deyəndə o ESC i basib diski açmağ idi nəzərimdə.yani boot menudan heçnə qurtdalamamişam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 https://open-systems.ufl.edu/files/vmi_boot_menu.png bunlardan hansını seçmisən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 qaqaş orda bilmirəm nə seçmişəm. axi deyirəm qurtdalamamişam orani alannan necə idisə elədə qalib. disk DVD RW-di 1 üzlü. əgər ESC basib diski açiramsa bootmenuda problem olmamalidi axi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 prosesi telefona çək qoy baxım dəqiq deyim harda səhv edirsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 aha gözlə biraz görüm edə biləcəm ya yox videonu çəkdim necə atim bura? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 boxca.az -a gir orda Upload butonuna bas və videonu yüklə ora axırda link verəcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 5 - 10 dəq gözlə share aza atiram həcmi nəsə böyüydü videonun. Buda Video/ Həcmi Böyük Olduğunnan Videonu Biraz Gec Açaçağ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Raboçi stoldan açanda səhv vermir sadəcə deyir ki, sizdə 32 bitlikdir ƏS, amma 64 bitlik proqram açmaq istəyirsiniz ki, bu da mümkün deyil. Boot menuda səhv seçim edirsiniz ona görə məlum yerdən o tərəfə getmir. ATAPİ sözü ilə başlayan sətiri seçin düzəlməlidir. Başa düşdüyümə görə birinci dəfədi bu işlə məşğul olursunuz. Yenə alınmasa telefon nömrəmi göndərəcəm zəng elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Aleykum SALAM qaqas diski yazanda 8x la yaz problem hell olmalidir sistemde hec bir xeta yoxdur ozum isledirem hazirda birde sistemleri USB Flash yaddasa yazib format atin format zamani ele bir seydirki gerek xeta bas vermesin eks halda HDD zedelene biler ona gorede en ideal yol USB Flash yaddasdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 qaqaş 8x lə yaz deyəndə nəyi nəzərdə tutursan anlamadim onu. usb flash nədi bəs? ( ətrafli yazardiz zəhmət olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 faylları diskə yazanda sürəti 8x seçməlisən.Usb flash yəni fleş kart Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 elcan qaqaş əvvəldə format eləmişəm prosta birinci dəfə idiki belə prablemlə qarşilaşmişam. burdan yükləyib atmişam diskə. ona görə ola bilər bəlkədə. red demon. qaqaş indi diskdoludu onu silə bilərəm? DVD DW di disk/ silim yenidən yükləyim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 ATAPİ sözü ilə başlayan sətiri seçin görün düzəlir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 bəli dvd- rw diski silmək olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 demon necə diski silim? hansi pragramla ayzardin zəhmət olmasa format edlədim indi aktivasiya eləməliyəm necə edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 forumda aktivasiya aid movzular var.kms ile aktivlesdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 hazirdi çoxsağolun köməyə görə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Duzeldiyine sevindim en azindan sistemin xetasiz oldugunu gordunuz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 aha çox sağolun aprelin 8 i yenilənməni gözləyirəm )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 dəyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2014 Qismet olsa yasayariqsa paylasariq InshALLAH Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.